Käyttöehdot

Suurhanketoimisto.fi

Kirjautumalla palveluun hyväksyt, että Suurhanketoimisto.fi on nimenomaan toimijoiden tarpeiden ja palveluiden kohtaamiseen luotu palvelu. Palvelun ylläpitäjällä (Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta) ei ole vastuussa toimijoiden välisistä kauppasuhteista. Kaikki yhteistyösopimukset sovitaan toimijoiden kesken ilman Suurhanketoimisto.fi ylläpitäjän osallisuutta.  

Sisältö

1. Termistö

2. Suurhanketoimisto.fi

3. Käyttäjätunnukset

4. Henkilötietojen käsittely

5. Tekijänoikeudet

6. Ongelmatilanteet

7. Vastuuvapaus 

1 Termistö

Suurhanketoimisto.fi = Verkkopalvelu, joka auttaa erilaisten projektien toteuttajat löytämään sopivia resursseja projektien toteuttamiseen Kaustisen seutukunnalla sekä Sydänsuomessa -alueella. Palvelussa voi etsiä vapaita resursseja yksityiskohtaisesti tai tehdä avoimia toimeksiantoja, joihin palveluun kirjautuneet tarjoajat voivat vastata. 

Toimija = Suurhanketoimisto.fi -palvelun käyttäjä, joka voi olla ostajan, myyjän tai muussa näiden kaltaisessa roolissa.

Ylläpitäjä = Palvelua ylläpitää Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta.  

2 Suurhanketoimisto.fi

SEMUKAS -hanke auttaa Kaustisen seutukunnan sekä Sydänsuomessa -alueilla tapahtuvien suurhankkeiden (esim. tuulivoima, akkukemikaali, aurinkovoima, biovoima ym.) päätoteuttajia ja urakoitsijoita löytämään hankkeiden toteuttamiseen tarvittavia resursseja (rakennustyöt, maanrakennus, muonitus, majoitus, viihde, terveys jne.) lähialueelta. Suurhanketoimisto.fi on palvelu, jonka avulla hankkeiden toimijat voivat löytää tarvitsemiaan resursseja.  Majoituspalvelutarjontaa voivat ilmoittaa palveluun myös yksityishenkilöt. 

3 Käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnusten luomiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja salasana. Käyttämällä palvelua sitoudut pitämään salasanasi turvassa muilta käyttäjiltä. Käyttäjä on vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksella tapahtuneesta käytöstä. Palvelua ja käyttäjätunnusta ei saa käyttää virheellisen tai asiattoman sisällön levittämiseen, roskapostittamiseen muille käyttäjille tai laissa kielletyn sisällön lataamiseen palveluun. Majoituspalvelutarjonnan etsimistä sekä hakuja varten palvelu ei vaadi rekisteröitymistä. Käyttäjätunnuksen luomalla sitoudut siihen, että yhteystietosi ovat esillä yrityksesi tai ilmoituksesi yhteydenottopyyntöjä varten.

4 Henkilötietojen käsittely

Palvelussa noudatetaan Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta -organisaation tapaa käsitellä henkilötietoja. Lisätietoja täällä: https://kaustisenseutu.fi/tietosuojaseloste/

5 Tekijänoikeudet

Suurhanketoimisto.fi, siinä olevat kuvat, videot, tuotemerkit, liiketunnukset, tavaramerkit ja tekstisisällöt ovat ylläpitäjän Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta -organisaation tai kolmansien osapuolten omaisuutta, joita suojaavat tekijänoikeuslaki ja muut lait. Sisältöjen käyttö on kielletty, jollei toisin sovita sisällön omistajan kanssa.  

6 Ongelmatilanteet

Verkkopalveluun liittyvissä ongelmatilanteissa, tai jos havaitset sivulla laitonta sisältöä, ota yhteyttä palvelun ylläpitoon: info ät suurhanketoimisto.fi tai numeroon 044-516 8733.

Palvelun käyttäjien välisissä työsuorituksissa, sopimuksissa tai muussa yhteistyössä Suurhanketoimisto.fi:llä ei ole vastuuta. Selkyyden vuoksi todettakaan, että suosittelemme toimijoita tekemään keskinäiset sopimukset kirjallisina.  Ongelmatilanteissa ja niiden ratkaisuissa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

7 Vastuuvapaus

Suurhanketoimisto.fi ja ylläpitäjä Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta -organisaatio eivät vastaa mahdollisista suorista tai välillisistä vahingoista, mitä palvelua käyttäville toimijoille koituu. Palvelu on tarkoitettu vain toimijoiden etsimiseen. Toimijoiden väliset tilaukset, sopimukset, toimitukset ja muut edellä mainittuja vastaavat kauppa- ja yhteistyösuhteet solmitaan toimijoiden välillä ilman Suurhanketoimisto.fi -palvelua.