Nuorisokeskus Piispala
Name
Nuorisokeskus Piispala
Company website
http://www.piispala.fi
Vat-number
0175798-8
Company turnover
500 000 - 5 000 000 e
Number of staff
11 - 50
Contact persons
Marja Vilander
Details of accommodation offered
Huone- tai mökkimajoitus Kannonkoskella Piispalassa
Street address
Kurssitie 40
Post number
43300
Post office
Kannonkoski
Number of beds
50
Services
Breakfast, Car heating point, Restaurant services, Sauna, Shower, Toilet, Wifi
Description
Piispalassa on yhteensä 242 vuodepaikkaa hyvätasoisissa rivitalohuoneissa, puukerrostalossa, paritaloissa ja takkamökeissä. Luoksemme majoittumaan mahtuu kerralla jopa 420 henkeä, kun majoitustilojen parvilla olevat vuodepaikat lasketaan mukaan. Majoitustilat sijoittuvat alueellemme väljästi ja luonnon kanssa sopuisasti, ja kaikki palvelumme ovat kävelymatkan päässä majoitustiloistamme. Kaikkien majoitustilojemme läheisyydessä on pysäköintitilaa sekä mahdollisuus sähkötolpalliseen autopaikkaan.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Jokaisessa majoitustilassa vuodepaikkoja on sekä huonetasossa että parvipaikoilla, ja yleisesti parvipaikoille johtavat portaat ovat jyrkät. Asiakkaillemme tarkoitettu langaton verkkoyhteys toimii osassa majoitustilojamme. Huoneen saat käyttöösi klo 16.00 ja huoneen luovutus on klo 12.00 mennessä.

Olemme savuton paikka, tupakointi vain niille merkityillä ulkopaikoilla.
Location of the company
Street address
Kurssitie 40
Post number
43300
Post office
Kannonkoski
Extra company information
Description of the company

Piispala on vuonna 1982 toimintansa aloittanut nuorisokeskus, joka sijaitsee Kannonkoskella pohjoisessa Keski-Suomessa puhtaan luonnon ja kirkasvetisen Kivijärven rannalla.

Tehtävämme on tukea lasten ja nuorten hyvää elämää. Toimimme myös perheiden, yritysten ja urheiluryhmien monipuolisena vapaa-ajan, liikunnan ja hyvinvoinnin keskuksena. Palveluitamme hyödyntämällä tuet samalla suomalaista nuorisotyötä ja -toimintaa, ja olet tervetullut meille vuoden ympäri.

Työmatkailijalle ja reissutyöntekijälle tarjoamme oivat olosuhteet työpäivästä palautumiseen ja rauhoittumiseen. Meillä on mahdollista purkaa päivän työajatukset uimalla, saunomalla ja treenaamalla, tai voit panostaa palautumiseen. Majoitustilamme ovat rauhalliset ja viihtyisät. Asiakkaille tarkoitettu langaton verkkoyhteys toimii osassa majoitustiloissamme.