Käyttöehdot

KASE Suurhanketoimisto

Kirjautumalla palveluun hyväksyt, että KASE Suurhanketoimisto on nimenomaan toimijoiden tarpeiden ja palveluiden kohtaamiseen luotu palvelu. Palvelun ylläpitäjällä (Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta) ei ole vastuuta toimijoiden välisistä kauppasuhteista. Kaikki yhteistyösopimukset sovitaan toimijoiden kesken ilman ylläpitäjän osallisuutta.  

Sisältö

1. Termistö

2. KASE Suurhanketoimisto

3. Käyttäjätunnukset

4. Henkilötietojen käsittely

5. Tekijänoikeudet

6. Ongelmatilanteet

7. Vastuuvapaus 

1 Termistö

KASE Suurhanketoimisto = Verkkopalvelu, joka auttaa erilaisten projektien toteuttajat löytämään sopivia resursseja projektin toteuttamiseen Kaustisen seutukunnan ja lähialueen yrityksistä. Palvelussa voi etsiä vapaita resursseja yksityiskohtaisesti tai tehdä avoimia toimeksiantoja, joihin palveluun kirjautuneet tarjoajat voivat vastata.

Toimija = KASE Suurhanketoimiston käyttäjä, joka voi olla ostajan, myyjän tai muussa näiden kaltaisessa roolissa.

Ylläpitäjä = Palvelua ylläpitää Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta.  

2 KASE Suurhanketoimisto

KASE Kasvuohjelma -hanke auttaa Kaustisen seutukunnan alueella tapahtuvien suurhankkeiden (esim. tuulivoima, akkukemikaali, aurinkovoima, biovoima ym.) päätoteuttajia ja urakoitsijoita löytämään hankkeiden toteuttamiseen tarvittavia resursseja (rakennustyöt, maanrakennus, muonitus, majoitus, viihde, terveys jne.) lähialueelta. KASE Suurhanketoimisto on palvelu, jonka avulla hankkeiden toimijat voivat löytää tarvitsemiaan resursseja.  

3 Käyttäjätunnukset

Käyttäjätunnusten luomiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja salasana. Käyttämällä palvelua sitoudut pitämään salasanasi turvassa muilta käyttäjiltä. Käyttäjä on vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksella tapahtuneesta käytöstä. Palvelua ja käyttäjätunnusta ei saa käyttää virheellisen tai asiattoman sisällön levittämiseen, roskapostittamiseen muille käyttäjille tai laissa kielletyn sisällön lataamiseen palveluun. 

4 Henkilötietojen käsittely

Palvelussa noudatetaan Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta -organisaation tapaa käsitellä henkilötietoja. Lisätietoja täällä: https://kaustisenseutu.fi/tietosuojaseloste/

5 Tekijänoikeudet

KASE Suurhanketoimisto, siinä olevat kuvat, videot, tuotemerkit, liiketunnukset, tavaramerkit ja tekstisisällöt ovat ylläpitäjän tai kolmansien osapuolten omaisuutta, joita suojaavat tekijänoikeuslaki ja muut lait. Sisältöjen käyttö on kielletty, jollei toisin sovita sisällön omistajan kanssa.  

6 Ongelmatilanteet

Verkkopalveluun liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen info@kaustisenseutu.fi tai numeroon 044-516 8733.

Palvelun käyttäjien välisissä työsuorituksissa, sopimuksissa tai muussa yhteistyössä KASE Suurhanketoimistolla ei ole vastuuta. Suosittelemme toimijoita tekemään keskinäiset sopimukset kirjallisina.  

7 Vastuuvapaus

KASE Suurhanketoimisto ja ylläpitäjä Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta eivät vastaa mahdollisista suorista tai välillisistä vahingoista, mitä palvelua käyttäville toimijoille koituu. Palvelu on tarkoitettu vain toimijoiden etsimiseen. Toimijoiden väliset tilaukset, sopimukset, toimitukset ja muut edellä mainittuja vastaavat kauppa- ja yhteistyösuhteet solmitaan toimijoiden välillä ilman KASE Suurhanketoimistoa. 

Evästevalinnat